Poljubac za voditeljku! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Dec.2016, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljubac za voditeljku! (FOTO, VIDEO)

Saznajte koji takmičari su prošli dalje, kako zvuči "The final countdown" na harmonici i šta ovo radi Ana Grubin?

Šerif Konjević "na mišiće", slikar koji pada dok slika Če Gevaru, komentari "ti si bitanga" i poljubac - ovako je izgledala nova epizoda emisije Ja imam talenat.

I ove nedelje smo, kao i prethodnih pet, gledali nastupe koji su oduševili, razočarali, ali i na binu izveli lepu voditeljku Anu Grubin.

Mladi Nišlija koji od sedme godine vežba >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mađioničarske trikove, na nagovor drugara iz škole je došao u šou.

Žiriju se predstavio trikovima s kartama, a za jedan od njih mu je bila potrebna pomoć voditeljke.

Ovakva pomoć...

Foto: MakeAGIF

Đuskaj Žiko! (FOTO, VIDEO)

Šalu na stranu, mladi mađioničar je izveo trik koji se zove "francuski poljubac" kada dodirom dve karte menja njihove pozicije.

Pogledajte!



Izvor: YouTube

Publici se prvo predstavio mladić koji peva Šerifa Konjevića. I Šabana. I Šerifa Konjevića...



Izvor: YouTube

Dok se Šerifov fan izborio za mesto u sledećem krugu, jedan drugi momak nije... "Tebi treba tonska proba od 20 godina", bio je Rastin komentar na izvođenje Petra Živkovića.



Izvor: YouTube

I u ovoj epizodi smo videli "brzo slikanje", ali i pad na bini - Če Gevara za pet minuta!



Izvor: YouTube

Reperi se u poslednjoj epizodi nisu proslavili. Izdvojili bismo komentare: "Ne zna se ko udara u klin, ko u ploču", ali i "Pesma treba da ima strofe i refren, ti si zvučao kao da si ti uhapsili ortaka koji ti peva refren", rekao je Rasta.



Izvor: YouTube

Ipak, jedan petnaestogodišnjak je "razvalio".



Izvor: YouTube

Živela fiskultura!

U poslednjoj epizodi smo imali prilike da vidimo i čirlidersice. Lepe devojke okupljene pod imenom One Love su želele da pokažu da "tu devojke ne vrte samo guze", a onda uradile OVO.



Izvor: YouTube

"Mi ne možemo da se poredimo s Amerikancima i njihovim čirlidersicama", rekao je Žika Todorović i dodao da je video ove devojke na utakmici ne bi mislio da je to nešto posebno. Ipak, Danica im je digla raspoloženje komentarom "živela fiskultura"! Ipak, Žikino mišljenje je podržala i Ana Nikolić, koja bi "narušila svoj kredibilitet kada bi im rekla da" i devojke nisu prošle dalje.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) POZVAO ANU NA SCENU ZBOG FRANCUSKOG POLJUPCA: Pogledajte kako je voditeljka REAGOVALA!

Izvor: Kurir, 23.Dec.2016, 00:18

...Mladi mađioničar je pozvao voditeljku na scenu i zamolio je da sa njim učestvuje u francuskom poljupcu, a njen izraz lica govorio je sve - nakon prvobitnog šoka, shvatila je da je u pitanju mađioničarski trik, pa je prihvatila učešće..Mihajlo i Ana su u usta stavili različite karte, a kada...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.