Izvor: Blic, 15.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poljubac Ene i Daliborke

Poljubac Ene i Daliborke

Ko kaže da su ženama za dobar provod potrebni muškarci?! Ukućanke 'Velikog brata', preksinoć su u toku špijunskog bala pokazale da je za tango potrebno dvoje, ali da nije obavezno da to dvoje budu suprotnog pola.

U stilu 'baš nas briga što smo se ovako odvalile od alkohola', Ena i Daliborka su razmenjivale nežnosti, poljupce, a nisu zaostajale ni Aleksandra, koja je demonstrirala svoja plesačka umeća, ni Dragana, koja se posle Ivana >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Save prešaltovala na lepši pol.

Pod uticajem nekog čudnog koktela (koje su pile iz ananasa), Ena Aleksandra, Daliborka i Dragana rešile su da pokažu šta znaju i koliko se međusobno vole. Do sada su žurke obilovale muško-ženskim razmenjivanjem nežnosti, ali u nedostatku jačeg pola njih četiri su spale na Nikolu, pa su rešile da se same izigraju i provedu. Akciju je započela Daliborka koje je penjanjem na šank i upornim pokazivanjem svog najjačeg atributa - grudnog koša, uspela da namami Nikolu, ali i Enu, Aleksandru i Draganu. Iako je Nikola sve vreme pokušavao da je 'smiri' svojim muškim rukama, Daliborka je pala na Enino umeće, kada ju je ova prvo polila pivom, a onda joj oblizala poprsje i butine. Kada je završila sa Dacom, Ena je prešla na Aleksandru, pa su njih dve zajedničkim snagama jele jednu bananu. Daci se osladilo žensko ludovanje, pa je zajedno sa Aleksandrom naočigled svih odigrala jedan prljavi ples, ali se na kraju ipak vratila Nikoli koji je morao da je teši, jer je posle svega pala u bedak.

Devojke su međusobno izređale gotovo sve kombinacije pronalaženja 'zajedničkog jezika', ali je ipak tandem Daliborka-Ena najduže trajao, a sa druge strane Edin, Ivan i Jadranka ludovali su u svom stilu - daleko od gužve.

Marija Radojković Edin otvorio dušu Nikoli

Podstaknut alkoholom, Draganinom nominacijom i prošlonedeljnim negativnim ovacijama publike, Edin se poverio Nikoli: 'Ti si najpametniji ovde, mogli smo biti najbolji jarani, želim ti da pobediš... Ne mogu ovo više izdržati, idem ja u subotu'. Otvorio je dušu: 'Ovde sam prvi put glumio u pozorištu, prvi put sam radio neke stvari, ali me jako boli kad neko vređa...' Onda je jecao: 'Čuo sam zviždanje ljudi...' Zatim je rekao: 'Ne zameram ti ništa, Nikola, Drage (Dragana) i Ena su me povredile, nemoj ovo nikome reći, idem ja kući...' 'Publika je plitka'

Preksinoć su se za kuhinjskim stolom održale javne nominacije, a u vrućoj stolici našli su se Aleksandra, Nikola i Ena. To je najteže palo Eni koja je šokirana Ivanovom nominacijom pokušala da mu otvori oči: 'Ja sam tvoj pravi prijatelj, Edin je taj koji je loš, kako si ti slep, od muke mi se plače i povraća'. Ena je tokom dana histerisala zbog svog statusa, a vatru je potpaljivao Nikola: 'Ena, ti si sledeća, tebi su najviše zviždali'. Te večeri Ena je izvređala i publiku: 'Zvone mi ja.. za publiku, publika je ionako plitka.'

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.