Policija traga za golubom koji se posrao na glavu azerbejdžanskog diktatora

Izvor: Njuz.net, 15.Jun.2011, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija traga za golubom koji se posrao na glavu azerbejdžanskog diktatora

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeJedina fotografija Debelog Voje koju poseduje MUP

BEOGRAD, 15. jun 2011, (Njuz) - Beogradska policija intenzivno traga za golubom koji se 12. juna posrao na na glavu azerbejdžanskog diktatora Hajdara Alijeva u Tašmajdanskom parku, ekskluzivno saznaje Njuz. U policiji su rekli da se napad na azerbejdžanskog predsednika odigrao veoma brzo i da postoje osnovane sumnje da je to uradio profesionalac.
- Golub je u ranu zoru 12. juna sleteo na glavu azerbejžanskog predsednika i ostavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << fekaliju od 0,3 kubika koja se razlila po njegovom čelu. U parku je bilo par očevidaca koji kažu da je nasilnik nakon toga odleteo u pravcu crkve Svetog Marka – kaže izvor iz policije.
Sumnja se da ovo nije prvi zločin istog izgrednika, te da su se na njegovom udaru već našli i Nikola Tesla kod Elektrotehničkog fakulteta i kip Nikole Pašića na Terazijama. Policija je do sada već privela više osumnjičenih golubova i DNK analiza će pokazati da li postoji osnova za njihovo dalje zadržavanje.
Bivši predsednik Azerbejdžana neposredno nakon napada

Ipak, među privedenima nije glavi osumnjičeni golub pod nadimkom 'debeli Voja', koji sa svojom bandom, čije je sedište kod kontejnera iza “Šanse”, drži pod kontrolom tržište bajatog hleba u celom Beogradu.
- Debeli Voja je užasno opasan momak, kome je jedino goluždravi Mića sa Zvezdare smeo da se suprotstavi, ali je i njega na kraju pojeo mrak. On je surov, bezobziran i vrlo precizan. Videli ste kako se stručno posrao na tog Azerbejdžanca, pravo u čelo. To je prepoznatljiv “rukopis” Debelog Voje -  saznali smo iz dobro obaveštenih izvora.
Iz izvora bliskih istrazi saznali smo da Debeli Voja prilikom pretresa nije bio na adresi na kojoj je prijavljen, ispod nadstrešnice obućarske radnje u Balkanskoj ulici, tako da će policija uskoro za njim najverovatnije izdati takozvanu “crvenu poternicu”.
Gradonačelnik Beograda Dragan Đilas rekao da u Beogradu niko ne sme biti ugrožen zbog svoje naconalnosti, boje materijala od kojeg je napravljen ili političke orijentacije.
- Oštro ćemo se suprotstaviti bahatosti svih onih koji ugrožavaju naše uvažene bronzane sugrađane koji svojim prisustvom oplemenjuju naše parkove i nikoga ne ugrožavaju - rekao je gradonačelnik Beograda.
Policija sumnja da je oštećenih mnogo više nego što govore njeni podaci i moli sve one čiji su kipovi posrani u prethodnom periodu da se jave na telefon 0800/00-00-92.
Istok Pavlović
Nenad Milosavljavić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.