Policajci dobili pismo od kriminalca kojeg su UHAPSILI - kad su ga pročitali, zinuli su u ČUDU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2021, 13:27

Policajci dobili pismo od kriminalca kojeg su UHAPSILI - kad su ga pročitali, zinuli su u ČUDU!

Svako ima pravo na grešku.

Krajem jula ove godine policajci u Bohumu slučajno su proverili 31-ogodišnjeg muškarca na glavnoj železničkoj stanici i otkrili da za njega postoji nalog za hapšenje zbog prevare. On je sad u zatvoru, a policajcima je napisao iznenađujuće pismo sredinom novembra.

“Verovatno mi je bilo potrebno da vidim kako je ovde da bih cenio slobodu”, napisao je u pismu i posebno zahvalio dvojici policajaca koji su ga uhapsili "bez puno buke". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << U pismu je naglasio i da su s njim bili jako pažljivi i kulturni. U trenutku hapšenja bio je u prisustvu svog malog sina.

"Ostanite zdravi", napisao je muškarac čiji identitet policija nije otkrila u završetku pisma. Neimenovani muškarac je zavisnik od kockanja, a sada dobija stručnu pomoć i početkom iduće godine bi trebalo da izađe na slobodu.

"Zahvaljujući vama postaću druga osoba koja pošteno i ozbiljno ide na posao i biću uzor svom sinu", napisao je i dodao da po izlasku iz zatvora želi da sve to  lično saopšti policajcima.

"Policija vam zahvaljuje na rečima koje diraju u srce, verujemo vam na reč i želimo vama i vašoj porodici sve najbolje u budućnosti", odgovorili su mu dirnuti policijski službenici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.