Policajac se prepio, umro i postao mučenik

Izvor: Vesti-online.com, 16.Dec.2009, 09:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policajac se prepio, umro i postao mučenik

Kineski policajac koji je preminuo tokom opijanja s lokalnim zvaničnicima je proglašen mučenikom koji je "umro na zadatku“ kako bi njegova porodica dobila odštetu, piše Čajna dejli.

Policajac Čen Lušen iz Šenzena na jugu zemlje nije bio na dužnosti kad je po naredbi upućen da prisustvuje zabavi s lokalnim zvaničnicima u selu Mabu. Posle brojnih zdravica počeo je da povraća i srušio se na ležaljku u kojoj je i preminuo od gušenja.

Policija kaže da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je proglasila mučenikom koji je umro na dužnosti da bi njegova porodica mogla da dobije odštetu.

Pijanke na kojima državni službenici uz uzvike "ganbei" (živeli) ispijaju litre alkohola pokušavajući jedni druge da "sruše pod sto" uobičajene su u većem delu Kine. Čajna dejli je objavio priču o policajcu "mučeniku“ u tekstu koji je kritikovao takvu praksu na službenim proslavama.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.