Pol Mekartni ima novu devojku

Izvor: Blic, 29.Maj.2008, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pol Mekartni ima novu devojku

Izgleda da se čuveni "Bitls" Pol Mekartni oporavio od razvoda. On se, nakon samo dve nedelje od okončanja brakorazvodne parnice, u javnosti pojavio sa svojom novom devojkom Nensi Ševel, prenosi "Dejli Mejl".



Pol Mekartni je sa četrdesetsedmogodišnjom Nensi došao na ceremoniju na američkom univerzitetu Jejl. Elitni univerzitet dodelio je pre nekoliko dana bivšem "Bitlsu" titulu počasnog doktora muzike zbog, kako je navedeno u saopštenju, buđenja cele jedne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << generacije.

Britanska štampa procenjuje da će ovo pojavljivanje u javnosti tek razbuktati glasine. Par je u novembru prošle godine uslikan u strasnom zagrljaju, a prošlog meseca su se pojavile njihove slike sa Kariba.

To će, naslućuju britanski mediji, tek razljuteti njegovu bivšu ženu Heder Mils koja se provodi na Tenerifama uz svoj aj pod i laptop. Ona je od razvoda dobila "svega" 24,3 miliona funti. Brak je okončan posle šest godina, a sudiji je trebalo svega 30 sekundi da stavi tačku na zajednički život Pola i Heder. Iz tog braka oni imaju petogodišnju ćerku Beatris.

Inače, Pol MekKartni je nakon razvoda povezivan sa glumicom Rozanom Arket i sa bivšom olimpijskom džokejkom Tanjom Lerigan.

Sadašnja Polova saputnica je suvlasnik porodične firme čija se vrednost procenjuje na 250 miliona funti. Tokom ranih devedesetih, Nensi Ševel i njen bivši muž Brus Blekmen su bili prijatelji sa Polom i njegovom pokojnom suprugom Lindom. Pošto je i sama pobedila rak dojke, Nensi je uložila stotine hiljada funti u dobrotvorne svrhe.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.