Pokazao je bivšim članovima bandi kako bi izgledali bez tetovaža: Reakcije su bile EMOTIVNE (video)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokazao je bivšim članovima bandi kako bi izgledali bez tetovaža: Reakcije su bile EMOTIVNE (video)

Nisu sebe videli takve već decenijama.

Britanski fotograf Stiven Barton iznenadio je bivše pripadnike bandi kada je pomoću Fotošopa uklonio tetovaže s njihovih tela.

Barton je rekao da je na ovaj način želeo da stavi "ljudsko lice" na one koji su "demonizovani u društvu". U projekat je uključio 27 bivših pripadnika bandi.

BLIZANCI IZ PAKLA! jedan je činio gnusne zločine, a drugi robijao umesto njega! (VIDEO)

Većina muškaraca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i žena koji su učestvovali u projektu decenijama nisu videli sebe bez tetovaža, i zbog toga su emotivno reagovali kada im je Barton pokazao fotografije. Otkrili su veoma duboke i šokantne detalje iz njihovih života, od zlostavljanja, nasilja, zavisnosti i dilovanja droge. Bartonova kolekcija portreta objavljena je u knjizi "Skin Deep".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.