Pogledajte kandidatkinje nadmetanja kako se udati za (kineskog) milionera

Izvor: Dzungla.org, 24.Avg.2012, 20:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte kandidatkinje nadmetanja kako se udati za (kineskog) milionera

Više od 200 devojaka izabrano je u Pekingu među nekoliko hiljada kandidatkinja za „finale“ nadmetanja – kako se udati za multimilionera, piše AFP.

Doterane da bi zadivile, one su pod budnim okom sudija koji uži izbor prave u ime 32 milionera koji „na tržištu“ trenutno traže ženu.
Prvi krug nacionalne „borbe“ najzanimljivijih „udavača“ počeo je u Pekingu – gde se za nadmetanje prijavilo tri hiljade devojaka.
One se nadaju da će upoznati >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << jednog od mladoženja, koji firmi za „provodadžisanje“ godišnje plaćaju po 30.000 dolara – da bi im pronašli ženu.

- Idealno bi bilo da kandidatkinje nisu starije od 30 godina, da su više od 165 centimetara i poželjno je da su fakultetski obrazovane – kaže za AFP Čeng Jošeng, osnivač ovog „elitnog“ Kluba za samce.
Kandidatkinje ocenjuju na osnovu njihovog izgleda, obrazovanja, porodične istorije, čak i na osnovu astrološkog „uklapanja“.

Iako su nepoželjne one koje imaju više od 27 godina, poneka može da se „provuče“ – pošto žena u Kini ima znatno manje nego muškaraca.
Ta činjenica i devojkama daje mogućnost izbora.
- Imovina je samo bonus. Ako imaju dosta novca, a ne ispune moje ostale zahteve, definitivno ih neću izabrati – kaže 32-godišnja menadžerka prodaje Liu Lulu.
I Zjang Lingđun je „prestara“, ali izbirljiva. Ona ima 31 godinu i trenutno je na postdiplomskim studijama medicine.

- Mogu lepo da živim od svoje zarade i da budem nezavisna. Zato, važnije su mi sposobnosti i šarm muškarca od novca.
Agencije za pronalaženje partnera postale su unosan biznis u Pekingu, pošto se prezaposleni mladi ljudi bore da pronađu partnera.
Ipak, ova agencija se razlikuje – pošto je uslov da muškarac preko nje traži partnerku da poseduje 16 miliona dolara.

- Bogatstvo je prilično važno, ali je još važnije kakva je osoba. Ne sme da bude puno stariji od mene – kaže 25-godišnja studentkinja medicine Lijang Šaj.
Možda ovakva upoznavanja nisu romantična – ali u Kini su sve popularnija.
(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.