Pogledajte fantastično ogromno igralište na OSTRVU JEDNOROGA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2018, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte fantastično ogromno igralište na OSTRVU JEDNOROGA! (VIDEO)

Mi već pakujemo roze kofere...

Ostrvo jednoroga se nalazi na Filipinima i prepuno je jednoroga! Prema navodima njihove stranice, površina ostrva iznosi 4100 metara kvadratnih, što je jednako veličini od 8 košarkaših terena.

From @kynagem - Today's (inflatable) playground 🌊💦🌤👒⛵️😍 - #InflatableIslandPH

A post shared by Home of Unicorn Island (@inflatableisland) on Mar 21, 2017 at 3:57am PDT

Ostrvo je prepuno zabavnog sadržaja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dominiraju vesele boje. Pod sadržajima se navode vodeni tobogani, ljuljaške, mostovi, skakaonice...

Omiljeni deo mnogima je "Pink Bali Lounge", prostor preplavljen ružičastim i ljubičastim kišobranima i ležaljkama. Kako bi sve bilo u skladu s temom, čak su i konobari prerušeni u jednoroge.

From @althealopez - So much fun!😎☺️ #InflatableIslandPh

A post shared by Home of Unicorn Island (@inflatableisland) on Apr 24, 2017 at 2:34am PDT

Cena ulaznice za celodnevni boravak u ovom raju iznosi 16 američkih dolara. Ove godine je dugo bio zatvoren zbog loših vremenskih uslova te je svoja vrata otvorio 12. juna. S obzirom na to da je već prethodnih godina proglašavan najinstagramskijim mestom na svetu, ove godine očekuje se prava senzacija.

Meet BABA, the official bubbly mascot of Inflatable Island! 😍

A post shared by Home of Unicorn Island (@inflatableisland) on Oct 29, 2017 at 9:05pm PDT

Fascinacija jednorozima otišla je, moramo primetiti, daleko. Zanimljivo je da je reč o mitu koji svoje korene vuče još iz srednjovekovnih priča.

U kolektivnoj svesti ljudi, jednorog još uvek simbolozije nedostižni ideal sreće i harmonije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.