Pogledajte: Mačka kao telefonska sekretarica (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Nov.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Mačka kao telefonska sekretarica (VIDEO)

Osim čuvenog straha od usisavača mačke su prilično znatiželjne životinje i reaguju na modernu tehnologiju na niz neočekivanih načina. Mačak Fred očito nije izuzetak.

Fred voli da se javlja na telefon. Svaki put kad je u blizini telefona koji zvoni Fred kao prava telefonska sekretarica digne slušalicu i, ako je dobre volje, čak i kaže "mijau".

Kućni ljubimci poboljšavaju psiho-fizičko stanje

Pronađite psa koji liči na vas >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Kad kućni ljubimci preteraju

"Ovo je Fred. On voli da spava i mrzi telefonsku zvonjavu. Prvi put kad smo posumnjali da se javlja na telefon bio je kad mi je sestra rekla da me je nazvala, a kad se "neko" javio čula je samo mjaukanje. Onda smo shvatili da u to vreme nikoga nije bilo kod kuće. Na kraju smo uspeli da ga snimimo", piše Fredov vlasnik pod snimkom na Ju-tjubu.

(tportal.hr)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Mačka kao telefonska sekretarica VIDEO

Izvor: medio.rs, 16.Nov.2011

Bezbroj je slučajeva kada nas kućni ljubimci iznenade oponašajući nas, ali ovo je i više od toga. Naime, mačak Fred ume da se javlja i na telefon.

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.