Pogledajte: Keruša koja vozi auto (VIDEO)

Izvor: S media, 09.Dec.2011, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogledajte: Keruša koja vozi auto (VIDEO)

Prema opisu video snimka koji vam prenosimo, Sabor je nemačka doga i pritom dama za volanom. Na žalost, kočenje joj nije jača strana pa zna biti prava kuja za volanom.

Vlasnici pišu da je sve počelo kada su jedom prilikom ženku stavili na vozačevo mesto za potrebe snimanja amaterskog filma. Od tada je to postala opsesija i stalno trči za volan.

Kuja usvojila prasiće

Kokoška i kuja dele brigu o štenadima

Duh za volanom? (VIDEO)
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
Iako je možda simpatično videti divovsku dogu za volanom, ne znamo baš da li bi smo hteli da je sretnemo u gužvama gradskog saobraćaja.

Ne želimo ni pomisliti kako bi reagovala da je, u špicu sveopšte nervoze gradskog saobraćaja, mrko pogledamo. Još ako je i ona imala naporan dan na poslu pa izađe iz automobila sa zubatim osmehom i bejzbolskom palicom.

(S media/Webcafe.hr)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oprez! Kuja za volanom! VIDEO

Izvor: Cafe.ba, 09.Dec.2011

Prema opisu videa kojeg vam prenosimo, Saabor je njemačka doga i pritom dama za volanom. Na žalost, kočenje joj nije jača strana pa zna biti prava kuja za volanom :D

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.