Pogled na ovo će vas zagrejati! (FOTO)

Izvor: Mondo, 26.Jan.2019, 18:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pogled na ovo će vas zagrejati! (FOTO)

Slatki su kučići, ali dekolte...

Manekenka Irina Šajk svojom lepotom i seksepilom pleni, a sada je pokazala i svoju humanost. Ona je udomila dva psa, pa se fotografisala sa njim. Međutim, koliko god životinje bile mile, retko ko je pogled zadržao na njima.

Naime, ona je na svom profilu objavilu fotografiju u kojoj u rukama drži pse, ali je dekolte toliko bio izazovan da je prosti svima pogled bio "zaleđen" na njenim grudima.

Šajk važi za izuzetno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dobru i humanu osobu, što je dokazala i sada kada je iz azila udomila dva psa, Kolizeja i Glinku.

Život kao holivudska priča (VIDEO)

Ruskinja je želela da svojim potezom što više ljudi pozove da učine isto sa nezbrinutim životinjama, ali u ovim hladnim danima njene grudi su zagrejale muškarce širom planete.

"Izvini, bila sam ti s dečkom"

View this post on Instagram

Heading to @sephora_russia @marcjacobsbeauty with my new friends Kolizey and Glinka from dog shelter #povodog www.povodog.com . Если кто-то хочет приютить Колизея и Глинку, обращайтесь в приют Www.povodog.com

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on Jan 26, 2019 at 3:27am PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.