Poginuo reper iz hita Hit em up

Izvor: Mondo, 12.Jul.2015, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poginuo reper iz hita "Hit 'em up"

Član grupe Outlawz, koju je osnovao 2Pac, stradao pod nerazjašnjenim okolnostima.

Foto: YouTube

Brus Vašington (38), član grupe Outlawz koja je sa Tupakom Šakurom (2Pac) sarađivala na "prozivačkom" hitu "Hit 'em up", poginuo je u nesreći ovog vikenda, prenosi "TMZ".

Okolnosti nesreće nisu razjašnjene, ali su preostali članovi grupe na društvenim mrežama potvrdili da je Vašington, koji je u grupi nastupao pod imenom Hussein Fatal, stradao.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
"Počivaj u miru, brate naš. Molite se za Huseinovu decu i porodicu", napisali su oni.

Fatal je repovao na više pesama sa famoznim Tupakom, ali je bio najpoznatiji po drugoj strofi pesme "Hit 'em up". Podsetite se!



Izvor: YouTube

Počeo je da repuje i diluje drogu kao klinac, i onda sa Šakurom i društvom uleteo u Outlawz. Nakon Šakurovog ubistva 1995, nekoliko nedelja kasnije ubijen je i Yakki Kadafi iz Outlawz, i Vašington je odlučio da batali muziku i vrati se dilovanju.

Izvukao se iz droge tek kada je krajem devedesetih dobio ćerku, vratio se muzici i snimio dva solo albuma, kao i još izdanja sa Outlawz. Najavio je i knjigu "Journey of an outlaw", koja ipak nije objavljena.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.