Podignuta optužnica protiv Malčanskog berberina |

Izvor: 011vodič.com, 12.Jun.2020, 02:33

Podignuta optužnica protiv Malčanskog berberina |

Više javno tužilaštvo u Nišu podiglo je u ponedeljak optužnicu protiv Ninoslava Jovanovića (46), poznatijeg kao “malčanski berberin”.
Zasad nema detalja šta se tačno Jovanoviću stavlja na teret, nakon što je 5. januara uhapšen zbog sumnje da je oteo i zlostavljao dvanaestogodišnju devojču iz Suvog Dola kod Niša.
Ninoslav Jovanović je na saslušanju u tužilaštvu opisao celu otmicu, po svemu sudeći, računajući da će time, na osnovu iskustava sa ranijih suđenja, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << sebi stvoriti makar neku olakšavajuću okolnost. 
Više javno tužilaštvo u Nišu vodi istragu protiv Jovanovića zbog sumnji da je oteo, deset dana držao, mučio i zlostavljao Moniku K. Ukoliko mu se sve ovo stavlja na teret optužnicom koja je podignuta, prema zakonu preti mu kazna od najmanje 10 godina ili kazna doživotnog zatvora.


The post Podignuta optužnica protiv Malčanskog berberina | appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.