Počinje Bitka bendova

Izvor: S media, 21.Apr.2011, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počinje "Bitka bendova"

Povodom početka drugog festivala klupskih bendova "Battle of the Bands 2011", u četvrtak je u Lava baru održana konferencija za novinare, kojoj su prisustvovali članovi žirija, predstavnici bendova - učesnika, kao i predstavnici organizatora i sponzora Festivala.

Festival "Battle of the Bands" biće održan od 25. aprila 2011, tokom dve sedmice, u beogradskom klubu "Lava bar", četiri puta tokom jedne sedmice (nedelja, ponedeljak, utorak, sreda), plus deveto, finalno veče, 12. maja >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u Domu omladine. Nastupaće po tri benda svake takmičarske večeri, a posle njihovog nastupa i specijalni gosti, koji su već etablirani u muzičkom svetu.

"Gruv armada" na Egzitu (VIDEO)

Arsen Dedić otvara Mikser festival

"S.A.R.S." na Supernatural festivalu (VIDEO)

Publika i žiri biraće najbolje bendove nedelje, koji će se 12. maja boriti za status pobednika Festivala na finalnoj večeri u Domu mladine. Na finalnoj večeri gostovaće grupa "Tattoo" iz Prijedora, pobednici Prvog festivala "Battle of the bands", dečiji hor "Čarolija" i još nekoliko afirmisanih muzičara i/ili bendova.

Žiri i način glasanja

Žiri festivala radiće u stalnom sastavu i imaće oko 50 članova. Njihova zajednička odluka činiće 50 odsto ukupnog rezultata. Preostalih 50 procenata činiće SMS glasovi publike koja prisustvuje nastupima, TV i radio publike koja će moći da glasa tokom emisija posvećenih Festivalu, kao i korisnici interneta putem oficijalnog sajta Festivala i FB grupe.

Nagrade

Pobednika očekuje glavna nagrada - snimanje CD-a (poklon diskografske kuće "Siti Rekords"), novčana nagrada od 100.000 dinara (obezbedio SOKOJ), kao i trofej Festivala. Svi bendovi učesnici imaće mogućnost da snime po jednu pesmu na zajedničkom izdanju "Battle of the Bands 2011", a mnoge od njih očekuju i druge vredne nagrade i pokloni sponzora.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.