Početak karijere Saške Janković

Izvor: Dzungla.org, 15.Jan.2013, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Početak karijere Saške Janković

Takmičarka „Prvog glasa Srbije“ koja je, po mnogima, prerano napustila takmičenje je počela da peva jako rano

Saška Janković je u „Prvom glasu Srbije“ sve oduševila svojim pevanjem i čak je dobila pohvalu od svetske zvezde Dženifer Hadson za izviđenje njene pesme „One night only“.
Saška je mnogo pre ovog takmičenja osetila scenu pevajući pesmu Tanje Banjanin „Ja činim sve“ i još tada pokazala da se odlično snalazi na sceni.

(Izvor: Puls)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Pre 15 godina: Ovako je započela karijeru Saška Janković!

Izvor: Svet, 15.Jan.2013

Takmičarka “Prvog glasa Srbije” koja je, po mnogima, nepravedno i prerano napustila takmičenje, Saška Janković, već je iskusna pevačica, a na scenu je prvi put stala jako rano. Saška je u “Prvom glasu Srbije” sve oduševila svojim pevanjem i čak dobila pohvale od svetske zvezde Dženifer...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.