Počelo rušenje: Budvanske diskoteke odlaze u zaborav

Izvor: 011vodič.com, 27.Maj.2020, 01:11

Počelo rušenje: Budvanske diskoteke odlaze u zaborav

Rok za uklanjanje je 20. oktobar Vlasnici nekoliko diskoteka na šetalištu u Budvi počeli su rušenje privremenih objekata, čiji je rok za uklanjanje 20. oktobar, javlja RTV Budva.
Ukoliko privremeni objekti ne budu uklonjeni do predviđenog roka, kako je Morsko dobro ranije obavestilo zakupce, šest diskoteka na budvanskom šetalištu, biće aktivirane bankarske garancije i angažovana služba koja će to obaviti.
Radnici koje su zatekli na licu mesta, rekli su da je rušenje trebalo ostaviti za novembra, jer u Budvi ima još turosta, te da ovakva slika nije prikladna, upravo zbog gostiju koji borave na rivijeri.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.