Izvor: Njuz.net, 04.Mar.2016, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Počela first minute prodaja preletača za predstojeće izbore

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeCELA SRBIJA, 4. mart 2016, (Njuz) – Prethodnih dana na tržištu je značajno porasla ponuda first minute preletača, pa sve stranke po vrlo povoljnim cenama već sada mogu sebi da obezbede veći broj mandata i eventualno učešće u vlasti, kako na lokalu, tako i na drugim nivoima vlasti.
Na tržištu se mogu pazariti kako provereni i omiljeni preletači, tako i oni kojih do sada nije bilo u ponudi i koji će sigurno obradovati sva partije. Cena je sada vrlo niska, ali kako se bliži >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << sezona izbora, oni će svakako biti sve skuplji i skuplji.
U agencijama koje se bave prodajom preletača kažu da je interesovanje ogromno.
– Do sada smo prodali petoricu iz DS-a, troje iz SNS-a, dvojicu iz SPS-a i Rasima Ljajića. Rasim je otišao najbrže, pošto za njim uvek vlada prava jagma, ali i ostali dobro “idu“. Očekujemo da uskoro u ponudu uvrstimo i preletače iz LDP-a, SDS-a i ostalih partija, a od specijalnih paketa za sada možemo da ponudimo tri plus jedan nepouzdani gratis – kažu u agenciji “Poslanik Rent“.
U agencijama mahom očekuju da preletači budu rasprodati pre aprila, mada ima i onih koji će ih u ponudi imati i nakon izbora.
– Iz iskustva znamo da mnoge partije čekaju poslednji trenutak da pazare preletače, u zavisnosti od budžeta koji imaju, tako da smo i za njih obezbedili određeni broj preletača. Verujemo da će sve partije imati prilike da uživaju u prirodnim lepotama obavljanja vlasti i nesvakidašnjim prizorima novih mandata – kažu u “Poslanik rentu“ i dodaju da svi kupci dobijaju pakovanje biber spreja na poklon za “ne daj Bože“.
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.