Pobedniku više od 60 hiljada evra

Izvor: Blic, 09.Mar.2009, 07:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobedniku više od 60 hiljada evra

Serijal „Veliki brat All Stars”, koji će na mesec dana u poznatoj kući na Košutnjaku okupiti neke bivše stanare ali i nova VIP lica, počinje da se emituje večeras na Televiziji „Pink”. Organizator, produkcija „Emotion”, odlučio je da ove godine napravi nekoliko iznenađenja, te će se u kući naći i jedan veoma poznati političar, dve popularne folk zvezde, a tokom serijala u kuću će na nekoliko dana ulaziti nekoliko VIP ličnosti kao specijalni gosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Pored imena potencijalnih takmičara o kojima smo već pisali proteklih dana, „Blic” saznaje da bi večeras u kuću trebalo da uđu dve velike folk zvezde - Mira Škorić i Hasan Dudić, roker Miloš Bilanović Bilan, bubnjar grupe „Negativ”, ali i jedan političar. Iako se ime političara čuva u velikoj tajnosti, moguće je da će prag kuće preći Nenad Čanak, uprkos tome što je nedavno to demantovao.

Iako su organizatori pre nekoliko dana Dragana Marinkovića Macu predstavili kao voditelja emisije „Izbacivanje”, naš izvor blizak organizatorima tvrdi da je to bila samo varka. Maca će večeras zaista biti u ulozi voditelja, najaviće sve stanare, ali možda na kraju emisije zajedno sa njima uđe u kuću.

Još jedno iznenađenje za gledaoce trebalo bi da bude i učešće Jelene Karleuše, koja će ući u kuću na nekoliko dana, a pored Karleuše, biće još specijalnih gostiju - Mimi Đurović, Isidora Bjelica, Ajs Nigrutin"

Poznate ličnosti će iza kamera u ružičastoj kući živeti mesec dana, a nagrada za koju se bore iznosi pedeset hiljada evra. Dalje, svaki VIP stanar dobiće najmanje dve hiljade evra za svaku nedelju u kući, a pojedini „vipovci” će za učešće u serijalu dobiti čak i više novca (cifre se kreću od pet do deset hiljada evra). Pobednik će posle mesec dana, kada se sabere minimalna cifra za stanovanje i glavna nagrada, otići kući bogatiji za šezdeset hiljada evra.

FINALNI PREGOVORI SA ZVEZDAMA

Verovatnoća ulaska u kuću 90%

-Jelena Žeželj, student i učesnica drugog VB

-Filip Kapisoda, maneken

-Sani Armani, manekenka i voditeljka

-Mira Škorić, folk pevačica

-Mia Borisavljević, folk pevačica

-Tijana Stajšić, Mis Jugoslavije 2001

Verovatnoća ulaska u kuću 75%

-Milić Vukašinović, roker, bivši član „Dugmeta”

-Miloš Bilanović-Bilan bubnjar grupe „Negativ"

-Danijel Alibabić, crnogorski pop pevač

-Hasan Dudić, folk pevač

-Dalibor Andonović-Gru, reper

-Cakana, folk pevačica

Verovatnoća ulaska u kuću 50%

-Nenad Čanak, političar i muzičar

-Živan Janjićijević-Burek, radnik

-Era Ojdanić, folk pevač

-Milan Mumin, pevač grupe „Love huntes"

-Miki Đuričić, kuvar, pčelar i drvoseča

Verovatnoća ulaska u kuću 25%

-Isidora Bjelica, pisac i voditeljka

-Katarina Ostojić - Kaja, pevačica

-Jadranka Živanović učesnica drugog VB

-Ajs Nigrutin, reper

-Milan Strongmen, bodibilder i pisac

-Daliborka Milanković, učesnica prvog VB

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ČANAK U "VELIKOM BRATU"!

Izvor: Press, 09.Mar.2009

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak glavni je adut za povećanje gledanosti „Velikog brata" koji od večeras počinje sa emitovanjem na Televiziji Pink. Kontroverzni političar u poslednjem momentu je odlučio da prihvati poziv čelnika „Emoušna", a u toku jučerašnjeg dana trajali...

Nastavak na Press...

KARLEUŠI 5.000 EVRA ZA JEDAN DAN!

Izvor: Press, 09.Mar.2009

Ružičasta kuća, poznate ličnosti, svađe, tajni zadaci i mnogo dobre zabave očekuju fanove „VIP Velikog brata", čija je treća sezona počela sinoć spektakularnim otvaranjem u Košutnjaku. Prvi put ovaj rijaliti-šou biće prikazan u svom prirodnom okruženju, na televiziji Pink, a po prvi...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.