Pobedićemo  i u finalu

Izvor: Blic, 23.Dec.2009, 07:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pobedićemo i u finalu

Iz četvrtog polufinala emisije „Ja imam talenat” direktno su se u finale plasirali Aleksandar i Ilija iz Beograda koji su dobili najviše glasova gledalaca. Njih dvojica su oduševili publiku originalnim nastupom - akrobacijama i kombinacijom brejk densa, elektro bugija, hip-hopa i glume, a član žirija Ivan Tasovac ih je pohvalio rečima da su „Brodvej” doneli u Beograd.



Aleksandar Mar­ković i Ilija Antić, svojim nastupom su publiku ostavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bez daha, a za finale najavljuju još zanimljiviju koreografiju.

- Osećam se fantastično, ne mogu da kažem da smo bili sigurni da ćemo proći u finale, ali to smo priželjkivali. Naravno, za finale spremamo novu koreografiju, bar duplo bolju od prethodne. Konkurencija u finalu će biti žestoka, ali kada smo već dovde stigli, normalno da očekujemo pobedu - priča za „Blic” Aleksandar Marković i dodaje:

- Zadovoljni smo dosadašnjim učešćem i naš cilj je prvenstveno bio da se plasiramo u finale i prezentujemo nešto što do sada nije viđeno kod nas. Za razliku od kvalifikacija, kada smo nastup spremali na brzinu jer smo u poslednjem trenutku odlučili da se pojavimo na kastingu, ovoga puta smo sve radili mnogo ozbiljnije - skoro mesec dana smo spremali tačku a najviše smo vežbali u podzemnom prolazu kod Vuka. Do finala je ostalo malo vremena i moraćemo da vežbamo po ceo dan.

Po njegovim rečima, njihova tačka koja predstavlja kombinaciju elektro bugija, brejk densa i hip-hopa, nastala je kao izraz želje da se napravi sklad između različitih elemenata i od plesa napravi šou. Svoj sjajni scenski nastup Ilija i Aleksandar su upotpunili farbanjem lica.

- I u finalu ćemo obojiti lica, ali to neće biti opet crveno-bela kombinacija - objašnjava Aleksandar kome su svesrdnu podršku pružali članovi njegove porodice, prijatelji iz ekipe sa kojom vežba i kolege sa fakulteta.

Njihov nastup u polufinalu nikoga nije ostavio ravnodušnim, a Ilijin otac, poznati mađioničar Big Lale, jedva je sakrio suze nakon njihovog plasmana u finale.

Na kraju svoje tačke Ilija i Aleksandar su pokazali majice sa natpisom „Mnogo smo najbolji”...

- Hteli smo da promenimo majice pred nastup i napišemo nešto drugo, ali to jednostavno ne bi bilo ono pravo jer zaista mislim da smo najbolji i ubeđen sam da ćemo pobediti u finalu! - kaže Aleksandar Marković.

Finale 28. decembra

Poslednje polufinale će biti održano u subotu, 26. decembra a veliko finale emisije „Ja imam talenat” u kome će učestvovati 10 takmičara je zakazano za ponedeljak, 28. decembar. Pobednik u velikom finalu osvaja nagradu od 100.000 evra.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.