Plavuše sa RTS-a pričale viceve o Siniši Kovačeviću

Izvor: Njuz.net, 15.Nov.2012, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavuše sa RTS-a pričale viceve o Siniši Kovačeviću

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Kovačević smatra da nije u redu da se pričaju vicevi poput onog "Šta Siniša Kovačević uradi kad se probudi?"

BEOGRAD, 15. novembar 2012, (Njuz) – Narodni poslanik Demokratske stranke Srbije i poznati dramski pisac Siniša Kovačević, izjavio je danas da ima pouzdane informacije da plavuše sa RTS-a skoro svakodnevno pričaju viceve o Siniši Kovačeviću.

Kovačević je napomenuo da je strašno u 21. veku generalizovati ljude i pothranjivati stereotipe o >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << bilo kojim društvenim grupama, jer je „svaka generalizacija loša, pa samim tim i ona o Siniši Kovačeviću“.
- Kako imam neke prijatelje u RTS-u, rekli su mi da brojne plavuše iz ove kuće, među kojima prednjače Nataša Miljković, Olivera Kovačević i Olivera Jovićević, svakodnevno doprinose širenju negativnog stereotipa o Siniši Kovačeviću – izjavio je poznati dramski pisac.
- Kako čujem, juče je Nataša Miljković odmah posle snimanja Jutarnjeg programa kolegama u studiju ispričala onaj vic „Šta uradi Siniša Kovačević kad se probudi?“, a Olivera Kovačević je u restoranu RTS-a ispričala vic „Kako četiri Siniše Kovačevića mogu da sednu na jednu stolicu?“ – kaže Kovačević i dodaje da ga je posebno pogodio i vic koji je ispričala Olivera Jovićević o „Siniši Kovačeviću koga je zaustavio pandur i tražio da radi alko test“, kao i onaj „Šta radi Siniša Kovačević na dnu mora?“
Siniša Kovačević je napomenuo da je krajnje vreme da neko progovori u ime svih Siniša Kovačevića i zaustavi torturu koju nad njima svakodnevno vrše „neke tamo plavuše sa RTS-a“.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.