Plavuša koja lema zombije! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 13.Avg.2016, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plavuša koja lema zombije! (FOTO, VIDEO)

Zvezda serije "Fear the walking dead" za MONDO o zombijima, hororima i novim ulogama.

U prvoj sezoni, gledali smo ovu "mešanu" porodicu preživelih kako se bori da izađe iz razorenog Los Anđelesa, a druga sezona odvela ih je na brod "Ebigejl" gde su otkrili da voda nije ništa bezbednija od kopna bombardovanog u Operaciji Kobalt. Nastavak druge sezone serije gledaćemo od 22. avgusta na kanalu AMC.

Kim Dikens glumi Medison Klark koja je vođa, moralni kompas i stub >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ekipe na brodu, u svetu u kom nema empatije niti saosećanja. Ona tokom sezone shvata da to što želi svakome da pomogne, dok pokušava da se izbori sa obmanjujućim ličnostima na brodu, na kraju može da ugrozi one koje najviše voli.

Glumicu je publika upoznala u hit serijama "Deadwood", "Friday night lights", "Sons of anarchy", "Treme", "House of cards", kao i filmovima "Gone girl", "The blind side", "House of sand and fog" "Hollow man" i drugim.



Izvor: YouTube

Pitali smo Kim Dikens šta smatra najboljim "delom" lika Medison?

"Volim to što je ona neverovatno neustrašiva, i dinamična žena".

A šta je najveći izazov?

"Uloga Medison je veoma fizički zahtevna! Nisam morala da učim neke posebne veštine, baratanje oružjem ili slično, ali je sam lik veoma fizički aktivan. To je možda najveći izazov, ali nikako ne mislim da je to negativno, naprotiv, uživam i u tom delu uloge".

Imate li neku omiljenu scenu?

"U prvoj sezoni, najviše sam uživala u snimanju scene sa Artijem", rekla je Dikensova misleći na scenu u kojoj mora da se obračuna sa direktorom srednje škole, odnosno svojim bivšim šefom, koji je postao "hodač".

"Volim i scenu u skejt parku, a u novim epizodama mi je omiljena scena koju smo snimali u jednom baru, videćete o čemu je reč".

Da li će nove epizode druge polovine druge sezone doneti neki šok za gledaoce?

"Mislim da hoće, ali će ih najviše iznenaditi novi pravac. Zaista mislim da smo proširili žanr i izašli iz njega, jer ćemo se baviti istraživanjem svakog lika ponaosob. Publika će moći da sazna dosta toga o nama, kakva je čija istorija, poreklo, ali i šta je kome trenutna motivacija".



Izvor: YouTube

Fanovi zombi apokalipse na Internetu se bave "teorijama zavere" - i da li je bolja prva, ili druga serija, ali i maštarijama o tome gde će se radnja dalje razvijati.

Da li čitate teorije fanova, kritike?

"Znam da postoje, i to u velikim količinama, ali ja zaista ne nalazim vreme da ih čitam".

Na ovu seriju su se svi navukli!

Odnos sa fanovima za ovu ekipu je poprimio potpuno novu dimenziju kada su učestvovali na Komik-konu.

"To je bilo zaista neverovatno iskustvo. Do sada smo bili dva puta, i nismo mogli da zamislimo kako će izgledati. Najpre je to bila prilika za ekipu serije da se opusti i druži, a zatim i izuzetna prilika za fanove da sa nama razgovaraju, fotografišu se... Njihova strast, posvećenost i entuzijazam su nas sve ostavili bez teksta. Bilo je zaista divno. Osetili smo njihovo uzbuđenje, ali smo zaista osetili i da smo mi blagosloveni što snimamo seriju i imamo priliku za takvu interakciju".

Pre uloge u "Fear the walking dead", Kim nije bila fan horora. Zanimalo nas je da li se to promenilo u međuvremenu?

"Pa, još uvek nisam oduševljena hororima. Ranije je to bilo zbog činjenice da sam od njih dobijala noćne more", nasmejala se glumica.

Volite horor? Ovo je serija za vas!

Ima li omiljenog horor lika?

"Iako nisam fan žanra, postoje likovi iz horor fikcije koji su jednostavno ikone, i imam poštovanje za njih".

A ukoliko bi se našla u zombi apokalipsi, kao u seriji, šta bi najviše volela da ima uz sebe - oružje, neke zalihe?

"Najviše bih volela da imam Klifa Kertisa", nasmejala se glumica misleći na svog partnera u seriji, kog glumi Travis Manava.

"On je neverovatan lik, izuzetno je snažan i pametan, i mislim da uz njega ne bih morala da brinem".

Uskoro ćemo Kim gledati u novom filmu Tima Bartona, "Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu".



Izvor: YouTube

Kakva je bila saradnja sa Bartonom?

"Bila sam veoma uzbuđena zbog tog projekta, i mogu vam reći da je snimanje tog iskustva bilo zaista posebno. Bila sam oduševljena, 'oduvao' me je. Jedva čekam da publika vidi film".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.