Plan B na glavnoj bini Egzita

Izvor: NaDlanu.com, 22.Mar.2012, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plan B na glavnoj bini Egzita

NOVI SAD, 22. marta 2012. (Beta) - Na glavnoj bini Egzit (Exit) festivala u Novom Sadu nastupiće i britanski reper, tekstopisac, glumac i reditelj poznat pod umetničkim imenom Plan B, najavili su u četvrtak organizatori.

NOVI SAD, 22. marta 2012. (Beta) - Na glavnoj bini Egzit (Exit) festivala u Novom Sadu nastupiće i britanski reper, tekstopisac, glumac i reditelj poznat pod umetničkim imenom Plan B, najavili su u četvrtak organizatori.Plan B je stekao svetsku popularnost hitovima poput "Ši sed" (She Said) i "Prejin" (Prayin), a na Egzit stiže sa novim singlom "Il menors" (Ill Manors) sa albuma koji treba da se pojavi u prodaji u maju.Pored nastupa na glavnoj bini, organizatori su najavili i nastup jednog od najvećih inovatora elektro zvuka di džeja Feliks da hausketa (Felix Da Housecat) i švedskog di džeja i producenta pod imenom Avicii, koji će zabavljati publiku na Dens areni (Dance).Kako je ranije najavljeno, ljubitelji elektronske muzike će na toj bini moći da slušaju i dzi džejeve kao što su Riči Havtin (Rićie Hawtin), Mis Kiten i Art Department, a nastupe su potvrdili i predstavnici izdavačke kuće Kadenca (Cadenza).Na ovogodišnjem Egzit festivalu nastupe su potvrdili i američki bendovi Nju order (New) i Gans end rouzis (Guns'n'Roses), Gosip (G o s s i p), rokenrol atrakcija Vulfmader (Wolfmother) i etno senzacija Buraka Som Sistema.Egzit festival, 12. po redu, biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrdjavi u Novom Sadu.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.