Izvor: Blic, 10.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Plače kada ga nešto tišti

Plače kada ga nešto tišti

Nikola Đurović, jedan od učesnika u 'Velikom bratu', poreklom iz Ulcinja, završio je glumu na BK univerzitetu, pojavljivao se u reklami za pivo, seriji 'Jelena', a čak se zabavljao i sa glumicom iz serije 'Stižu dolari' Tijanom Mladenović. Tetka ovog duhovitog Crnogorca ispričala je za 'Blic' kako je prvenstveno ušao u kuću da bi ga neko primetio i angažovao u njegovoj profesiji.

- Nikola je uvek bio emotivan. Često zaplače kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ga nešto tišti. Žao mi je što su ljudi pomislili da su njegove suze u 'Velikom bratu' gluma. On je osećajan, pažljiv i nežan - počela je priču Nikolina tetka Slobodanka Đurović, sa kojom on živi već osam godina u Beogradu.

- Nikola je šarmantan, inteligentan i duhovit, dolazi iz intelektualne porodice, pa je logičan sled bio da posle gimnazije upiše fakultet. Prvo se upisao na prava, ali je uvideo da to nije za njega, pa je na nagovor njegovih drugara upisao glumu na BK univerzitetu. Studirao je u klasi Feđe Stojanovića i Mihajla Vukobratovića. Pre dve godine je klasa radila predstavu 'Ranjeni orao'. Pojavljivao se u reklami za BG pivo, a statirao je i u seriji 'Jelena'. Ponadao se da će ga, dok je u kući, neko primetiti i dati mu ulogu - zaključuje Nikolina tetka.

Nikoli se na malim ekranima najviše obraduju majka i sestra, dok otac svemu tome pristupa sa rezervom. Prema rečima tetke Slobodanke, i Nikolini prijatelji gledaju šou, ali im je žao što su neki zadaci 'Velikog brata' ispod ljudskog nivoa.

- Nikolini drugari se bune što zadaci nisu inteligentniji, pa da on može da se pokaže. Šta im je značilo ono sa kokoškama i jambolijom? Posle toga su se svi osuli. Nikola se sada pati sa nekim oboljenjem, a pre nego što je ušao u kuću bio je zdrav.

Na pitanje da li misli da će Nikola izaći iz kuće zbog zdravstvene situacije, tetka Slobodanka kaže:

- On je veoma pedantan, čist i osetljiv. Ako vidi da mu zdravlje nije dobro, možda i odustane. Mislim da je najbolje da istraje. Može on dosta toga da izdrži, ima petlju da stvari istera do kraja.

Podsećamo da se tokom zadatka 'Sluge i gospodari' većina devojaka naljutila na Nikolu, a posebno Dragana koja je jednom prilikom zbog njegovih provokacija plakala u ispovedaonici.

- Sigurno ga je pogodila nepravda, pa se tako ponašao. Ma 'Veliki brat' ih je zavadio. Dobar je Nikola, videće oni to. Eto, sada se super združio sa Edinom, koji ga pre nije simpatisao - komentariše Slobodanka.

Marija Radojković

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.