Piton je davio srnu na putu - stigla je neočekivana pomoć i uspela je da pobegne! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jun.2020, 08:09

Piton je davio srnu na putu - stigla je neočekivana pomoć i uspela je da pobegne! (VIDEO)

Neka slabiji jednom pobedi.

Snimak na kojem ogroman piton davi srnu kruži društvenim mrežama. Video je nastao pre nekoliko dana na Tajlandu, a srna je dobila neočekivanu pomoć i uspela da pobegne.

Sve je snimljeno iz automobila u otvorenom zoološkom vrtu Kao Keov u okrugu Šri Rača, u pokrajini Konburi na istoku Tajlanda.

Čim je uočio zapanjujuću scenu, vozač je stao, izašao iz automobila i oterao ogromnog pitona od svog plena.

Snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izazvao podeljene reakcije. Jedni tvrde da bi i oni pomogli srni, drugi kažu da je bolje ne mešati se u prirodu, navodeći kako je to način zmije da se prehrani i opstane.

Otvoreni zoološki vrt Kao Keov pokriva površinu od oko 2.000 hektara i sadrži više od 8.000 životinja 300 različitih vrsta.

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.