Pirati časte!

Izvor: Mondo, 12.Apr.2015, 16:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pirati časte!

Četiri epizode "Igre prestola" procurele na Internet!

Foto: HBO

Na torentima su se sinoć pojavile četiri epizode pete sezone "Igre prestola", koja formalno počinje večeras u 170 zemalja širom sveta.

Sajt "Winter is coming" piše da je, uprkos nastojanjima mreže HBO da obezbedi neometanu premijeru, nekoliko "screener" kopija prve četiri epizode dospelo na Internet.

"Epizode su se pojavile na piratskim sajtovima oko 22 časa u subotu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << uveče. Do nedelje ujutru, skinute su od strane više od 550.000 individualaca širom sveta", navodi "Varajeti".

Firma za praćenje piraterije "Eksipio" navodi da je potvrđeno da su u pitanju legitimne kopije epizoda hit serije, a da se trenutno radi na utvrđivanju toga ko ih je "pustio" na net.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.