Pijan pao sa skele katedrale i preživeo -u telefonu mu pronađeni selfiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2020, 10:54

Pijan pao sa skele katedrale i preživeo -u telefonu mu pronađeni selfiji!

Manje vina, manje vina...

Muškarac star 28 godina pao je nakon što se popeo na skelu katedrale sv. Petra u nemačkom gradu Regensburgu u pokušaju da snimi kasnonoćni selfi.

Muškarac je uspeo da pozive upomoć, rekao je u subotu portparol policije, a prolaznici su pozvali hitne službe.

Vatrogasci su ga pronašli na visini od oko 50 metara na platformi skele nedaleko od ivice sigurnosne ograde. Po izjavi policije, muškarac koji je očigledno bio pijan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pao je s krova crkve na koji se popeo.

Mladić je zadobio lakše povrede prilikom pada i prebačen je u bolnicu. Selfiji su pronađeni u njegovom telefonu, rekla je policija.

Skele su često postavljene oko katedrale u Regensburgu, gradu u Bavarskoj, i ljudi se svake godine na njih penju, rekao je portparol policije. Trenutno se obnavljaju tornjevi katedrale koji su visoki 105 metara.

Suočiće se s više prijava, među kojima i za nedozovljen ulaz u posed.

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.