Pevam za džabe, a kola su mi poklonjena

Izvor: 011vodič.com, 15.Jan.2015, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevam za džabe, a kola su mi poklonjena

Poslednjih nekoliko nedelja mnogo se polemisalo o tome da će poreska inspekcija ispitivati poreklo imovine mnogobrojnih pevača, a prva na udaru našla se pevačica Sandra Afrika, koja je bila u Poreskoj upravi u Beogradu, gde je dala iskaz i pred inspektorima pokušala da dokaže da plaća porez. Sandra je rekla da nije naplatila nijedan svoj nastup i da nastupa kada je kolege sa estrade zamole, javio je “Blic”.
– Izjavila je da peva za džabe! Rekla je da se bavi pevanjem samo da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << se promovisala, a ne da bi zaradila – rekao je izvor blizak pevačici, a zatim je na pitanje odakle joj skupoceni automobili, pevačica je odgovorila da ih je dobila na poklon od dečka i porodice.
– Rekla je da je BMW X6 dobila od dečka, a “mercedes S320″ od babe i dede – rekao je neimenovani sagovornik.
Sem automobila, Sandra poseduje vilu i jahtu.
Sandra se za sada nije oglašavala povodom ovih glasina.

The post Pevam za džabe, a kola su mi poklonjena appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.