Pevačica umrla usred koncerta (VIDEO)

Izvor: Mondo, 20.Jul.2017, 13:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica umrla usred koncerta (VIDEO)

Postoji mogućnost da ju je udarila struja?!

Foto: YouTube

  Francuska zvezda u usponu Barbara Velden se srušila i umrla usred nastupa na festivalu. Uzrok smrti još nije poznat, ali se sumnja da ju je udarila struja zbog čega je dobila srčani udar.

Barbara je preminula u 36. godini, a ove godine je bila objavila svoj prvi album i dobila nagradu za mlade talente. Policija istražuje uzrok smrti, a u međuvremenu su odbili da izjave bilo šta u vezi >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sa slučajem, prenosi "BBC".

Pevačica je redovno nastupala sa pijanistom i gitaristom, i bila je usred turneje. Počela je da se bavi pevanjem nakon što je odrasla u cirkusu.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.