Pevačica osula paljbu...po sebi! Lili Alen: Moja muzika je đubre!

Izvor: Blic, 13.Mar.2014, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica osula paljbu...po sebi! Lili Alen: Moja muzika je đubre!

Lili Alen je nakon dugo očekivanog porodiljskog odsustva najavila novi album "Sheezus", ali kritike koje pristižu sa svih strana nisu baš najpozitivnije.

Mlada pevačica tako je na Twitteru jednom fanu koji joj je napisao da je nova muzika "đubre" napisala da se - "potpuno slaže".

"Krive su radio stanice, koje namerno puštaju samo moje bezveze pesme, a nikad neće pustiti nešto super što sam snimila za album. Krivica je samo na medijima i izdavačima", napisala je Lili.

Ona je dodala da je izdavačka kuća "Vorner" takođe bila vrlo selektivna pri odabiru pesama za promociju.

)

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pevačica osula paljbu…po sebi! Lili Alen: Moja muzika je đubre!

Izvor: Dzungla.org, 13.Mar.2014

Lili Alen je nakon dugo očekivanog porodiljskog odsustva najavila novi album „Sheezus“, ali kritike koje pristižu sa svih strana nisu baš najpozitivnije.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.