Pevačica na koncert sletela helihopterom!

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019, 17:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica na koncert sletela helihopterom!

Osim u dobrom pesmama i vanvrenenskim hitovima u kojima su uživale sve generacije i koje su horski pevale sve vreme koncerta, folk diva publici priredila je svojevrsnu atrakciju spuštajući se helikopterom baš kao u Sofiji pre 29 godina.
Da uživanje bude još veće, govori i podatak da je Brenu vozila žena, Tamara Bodiroga, supruga Rodoljuba Draškovića u čijem je vlasništvu velelepno zdanje Grad Sunca, kao i helikopter u kome je Brena razgledala Dučićev grad iz vazduha.
Instagram.com/lepabrenaa
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << /> Hercegovci su poput pravih domaćina Brenu upoznali sa karakteristikama i istorijatom grada, a uživala je i u ovdašnjim vinima, te tradicionalnoj hrani tig kraja.
Instagram.com/lepabrenaa

The post Pevačica na koncert sletela helihopterom! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Pevačica vozila u pijanom stanju!

Izvor: 011vodič.com, 17.Avg.2019

Sandru su u Budvi priveli u policijsku stanicu. Ona je, navodno, tokom svog koncerta na primorju sve vreme pila, a taman kad je krenula u hotelsku sobu, zaustavili su je organi reda.. youtube.com/Paparazzo Lov // DNK. – Kada je završila sa nastupom, Sandra je sela u džip, ali ju je policija ubrzo...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.