Pevačica ljuta na medije jer nisu preneli vest o njenom tajnom venčanju

Izvor: Njuz.net, 27.Dec.2012, 13:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica ljuta na medije jer nisu preneli vest o njenom tajnom venčanju

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Novinari nisu objavili vest iako je pevačica više puta rekla da ne želi da javnost zna o njenoj intimi

BEOGRAD, 27. decembar 2012, (Njuz) – Popularna pevačica Saška Pantelić Medena već par dana je u sukobu sa domaćim medijima pošto niko nije preneo vest o njenom tajnom venčanju,
saznaje Njuz.
Iako je Medena tokom prošle nedelje u više navrata izjavljivala da za vikend planira venčanje na tajnoj lokaciji i da ne želi o tome da priča za medije, nigde >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << se nije pojavila vest o svadbi zbog čega se pevačica naljutila.
- Potpuno su mi upropastili venčanje! Koliko sam samo puta u svakom intervjuu ponovila da je za mene venčanje intimni čin, da to želim da podelim samo sa rodbinom i prijateljima i opet se niko od novinara nije pojavio. Pa koja je svrha tajnog venčanja ako javnost uopšte ne zna za njega – zapitala se pevačica.
- Što je najgore nije prvi put da imam problema sa medijima. Već se dešavalo da novinari ne žele da objave moju intimnu ispovest jer smatraju da je u pitanju moja privatna stvar i da je degutantno da svi čitaju o tome. Da ne pominjem samo koliko puta sam pijana padala posle nastupa, izjavljivala sve i svašta, pijana napadala policiju i niko o tome da objavi ni reč, a svima sam javila – rekla je Saška Pantelić za Njuz.
Medena je najavila da će, ako mediji nastave sa skandaloznim ponašanjem, prestati da ih poziva da je krišom slikaju kada “kao slučajno ne obuče donji veš u nekoj emisiji”.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.