Pevačica kupila TRI STANA u Beogradu na vodi!?

Izvor: Mondo, 02.Okt.2018, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevačica kupila TRI STANA u Beogradu na vodi!?

Folk pevačica Viki Miljković, navodno, kupila tri stana u ekskluzivnom objektu u izgradnji u Beogradu, prenose tabloidi.

Foto: MONDO/Sivački/Stojanović

Prema tvrdnjama izvora lista "Blic", ova pevačica i njen suprug su prodali kuću na Bežanijskoj kosi i

angažovali su arhitektu da im sredi stan od 150 kvadratnih metara.

Iako se na početku informacije navodi da je "kupila tri stana", dalje u tekstu se pominje jednina - stan - koji se preuređuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << prema željama i zahtevima budućih stanara objekta u Beogradu na vodi. Nije jasno da li je kupila tri stana od kojih pravi jedan ili je kupila jedan koji se preuređuje.

Isti izvor navodi da je poseban akcenat stavljen na uređenje terase, na kojoj će biti đakuzi, "dosta zelenila", garnitura od bambusa...

Inače, ova pevačica na svom Instagram profilu u poslednje vreme često postavlja fotografije i snimke u vezi sa Begradom na vodi.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.