Izvor: Blic, 24.Okt.2016, 15:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač propustio saslušanje: Šašić izgubio sudsku bitku od bivše žene

Željko Šašić nije se pojavio danas na saslušanju u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu povodom tužbe svoje bivše supruge Sonje Vuksanović da nije plaćao alimentaciju za njihovu ćerku Sofije.

Vuksanovićka je kod sudije provela sat i po vremena, ali se Šašić nije pojavio.

- Svaka majka treba da se bori za ćerku. To je suština života jedne majke - rekla nam je Sonja po izlasku iz suda.

Međutim, kada smo pozvali Željka Šašića rekao nam je >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da za ročište nije ni znao, te da se iz tog razloga nije pojavio.

- Jako sam razočaran u naše pravosuđe. Moj prigovor i argumenti da sam redovno plaćao alimentaciju su odbijeni. Kako i zašto, to morate pitati sudije. Oni su presudlili u njenu korist, što je strašno. Ja nisam znao da je danas trebalo da se pojavim na sudu - razočarano je rekao Šašić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Željko Šašić se nije pojavio na sudu zbog neplaćanja alimentacije

Izvor: Tracara.com, 24.Okt.2016

Željko izbegao bivšu suprugu na sudu (foto: Scrennshot/Instagram/sonjavu) Željko Šašić nije se pojavio danas na saslušanju u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu povodom tužbe svoje bivše supruge Sonje Vuksanović o neispalaćenim alimentacijama za njihovu ćerku Sofiju. Pevač nije došao...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.