Pevač je ipak nije smuvao...

Izvor: Mondo, 18.Jan.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač je ipak nije "smuvao"...

Manekenka "oduvala" priče o vezi sa pevačem.

Pevač Hari Stajls (24) je raskinuo vezu sa manekenkom Kamil Rouv nakon godinu dana zabavljanja, a nedavno su stigli navodi da je u vezi sa japanskom lepoticom po imenu Kiko Mizuhara (28).

Ove glasine su se "podgrejale" nakon što su se pevač i manekenka zapratili na Instagramu, a Hari je nekoliko puta u poslednje vreme išao za Tokio, zbog čega su strani mediji odmah pretpostavili da je došlo do poznanstva >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << između njih dvoje kao i nečeg više nakon toga.

Međutim, manekenka je demantovala ove priče putem svojih društvenim mreža.

"Postoji vest da smo Hari Stajls i ja u vezi, ali ja nemam nikakvo znanje o odnosu sa njim, niti sam ga čak ikada i upoznala", napisala je ona i time urušila sve fantazije tabloida da su pevaču našli novu devojku.

Pevač smuvao cicu iz Japana? (FOTO, VIDEO)

Kiko je rođena u Dalasu (Teksas), ali se kao mala preselila u Japan gde je stvorila veliku bazu fanova zbog uspeha u svetu modelinga.

Pored manekenstva, bavi se i glumom, pevanjem i dizajnirajnjem odeće.

Šta, ni ova ti nije valjala?! (FOTO, VIDEO)

View this post on Instagram

今の自分、好き❤️

A post shared by i_am_kiko (@i_am_kiko) on Nov 27, 2018 at 10:08pm PST

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.