Pevač izgubio starateljstvo nad sinom

Izvor: Blic, 27.Jan.2017, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pevač izgubio starateljstvo nad sinom

Pevač Robin Tik izgubio je starateljstvo nad šestogodišnjim sinom, nakon što ga je njegova bivša supruga, glumica Pola Paton, optužila da ih emocionalno zlostavlja.

Bivši supružnici već dugo vode bitku za starateljstvo, u kojoj će po svemu sudeći deblji kraj izvući problematični pevač.

Sudija Višeg suda u Los Anđelesu izdala je privremenu zabranu prilaska protiv Tika, koji će sina Džulijana sada moći da viđa samo u prisustvu treće osobe, dok bivšoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << supruzi neće smeti ni da priđe. Ona ga je optužila da ju je zlostavljao dok su bili u braku, koji su okončali u martu 2015.

Pola je pod zakletvom rekla da ju je Robin tokom avionskog leta u aprilu 2013. godine gurnuo na pod i šutnuo, da ju je varao dok su bili u braku i da je zavisnik.

Zabranu prilaska zatražila je nakon što se Tik pojavio u kući njene majke 19. januara ove godine, kada je odbijao da ode i kada je lupao na vrata zahtevajući da vidi sina, zbog čega je njena majka morala da pozove policiju.

Glumica tvrdi da je ovaj incident uplašio i nju i malog Džulijana, dok pevačev advokat kaže da Tik traži puno starateljstvo i da je Pola izmanipulisala njihovog sina.

Inače, njihov slučaj sada ispituje i socijalna služba, koja je angažovana nakon što je Džulijan svojoj učiteljici rekao da ga je otac nekoliko puta udario.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

(FOTO) POPULARNI PEVAČ IZGUBIO STARATELJSTVO NAD SINOM: Supruga ga optužila za ZLOSTAVLJANJE

Izvor: Kurir, 27.Jan.2017

...Sudija Višeg suda u Los Anđelesu izdala je privremenu zabranu prilaska protiv Tika, koji će sina Džulijana sada moći da viđa samo u prisustvu treće osobe, a bivšoj supruzi neće smeti ni da priđe Pola je optužila Tika da ju je zlostavljao dok su bili u braku Njih dvoje su se razveli u martu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.