Izvor: Blic, 03.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pet godina u paklu droge

Pet godina u paklu droge

Tridesetšestogodišnja manekenka Naomi Kembel priznala je u intervjuu za britanski magazin GQ da se dvanaest godina bori sa zavisnošću od kokaina. Takođe, ona kaže da ne treba proganjati narkomane, već dilere droge.

- U 24. godini prvi put su mi ponudili kokain na jednom koncertu. Pod uticajem droge mislila sam da sam nepobediva, da mogu da osvojim svet. To je bila potpuna zabluda jer kada se probudite sledećeg jutra osećate se odvratno. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Međutim, što više uzimate drogu, sve više vam treba i tako postajete zavisnik. Posle pet godina drogiranja, otišla sam na rehabilitaciju i od tada sam čista. Svakog dana, bez obzira na to u kojoj se zemlji nalazim, idem na sastanke 'Anonimnih narkomana', jer stare navike se lako vraćaju - izjavila je Naomi.

Takođe, manekenka tvrdi da poludi svaki put kada joj kažu da je korišćenje narkotika kažnjivo zakonom.

- Pa, hapsite dilere droge, a ne narkomane! Ljudi se drogiraju vekovima... danas svi to rade - oštroumno je zaključila Naomi.

Inače, Kembelova je rekla da je zabrinuta za svoju prijateljicu Kejt Mos koja je 2005. godine snimljena dok je šmrkala kokain.

- Kejt povređuje samu sebe i kada je to javno objavljeno, ona nema ni vremena ni prostora da pomogne sebi zato što svi gledaju u nju. To je veoma teška situacija - ispričala je Naomi.

A. N.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.