Penzioner! (FOTO)

Izvor: Mondo, 10.Apr.2016, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Penzioner! (FOTO)

Mekoli Kalkin ovako izgleda danas, a nećete ga uskoro videti na filmu ili malim ekranima!

Glumac koji nas je očarao kao mali Kevin Mekalister rekao je za američku štampu da je, što se glume tiče, u penziji.

"Ja sam muškarac od 35 godina koji je, suštinski, penzioner. Idem tamo gde me život nosi. Uglavnom izlazim noću, šetam se oko dva, tri ujutru, jer ne želim da me bilo ko zaustavlja na ulici", rekao je on.

Kalkin, koji je kao desetogodišnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << dostigao globalnu slavu, kaže i da najradije odlazi u Evropu jer ga tamo fanovi ne "prepadaju". Uglavnom…

"Sedeo sam u jednom kafiću u Parizu, i konobarica mi je bez reči donela sličicu Kevina iz filma 'Sam u kući'. Pitao sam je zašto mi je to donela, a ona se nasmejal i rekla 'tvoje ime je naša šifra za wi-fi'", rekao je glumac.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.