Peđa D Boj i Saša Ćurčić već muvaju ukućanke

Izvor: Blic, 07.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Peđa D Boj i Saša Ćurčić već muvaju ukućanke

Preksinoć je na Televiziji B92 počeo sa emitovanjem dugo iščekivani rialiti šou „Veliki brat - poznati". Među 12 ukućana, koji će se tokom narednih mesec dana boriti za nagradu od pedeset hiljada evra, našli su se i bivši fudbaler Saša Ćurčić, estradne umetnice Goga Sekulić i Olja Karleuša, voditelj Maca, muzičar Peđa D Boj, mađioničar Big Lale... Led su prve probile glumice Marta Keler i Danijela Vranješ, koje su se u pola četiri ujutru kupale u bazenu, a Emina Hamzabegović >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i Đani Ćurčić su već uspeli da se posvađaju, i to oko pranja sudova. Videćemo ko će osvojiti simpatije publike, a prijatelje ukućana smo zamolili da procene kako će se njihovi drugovi provesti u „Velikom bratu".

Subota je, nekoliko sati pre ponoći, svi sa nestrpljenjem iščekuju početak emisije „Veliki brat - poznati". Visoko postavljena bina, crveni tepih, crna limuzina, sve je bilo spremno za VIP ulazak. Prva u kuću ulazi Virdžina, odnosno pomalo zaboravljena glumica Marta Keler. Mnogobrojni statisti koji su bili zaduženi za pravljenje atmosfere u Košutnjaku nisu baš znali ko je zapravo ona, ali je zato drugi ukućanin Peđa D Boj dobio gromoglasni aplauz. Još veći aplauz dobila je estradna umetnica Olja Karleuša kada se u kratkoj suknji prošetala stazom, a iznenađenje večeri svakako je bio Saša Ćurčić zvani Đani. Fudbaler, poznati ženskaroš, koji je u Londonu kupio tramvaj da bi u njemu pravio rejv žurke (Džordž Majkl mu je bio stalni gost) čim je ušao u kuću počeo je da muva cice. Sledeća ukućanka bila je glumica Danijela Vranješ, koja je binom prošetala u ultrakratkoj haljinici, a potom je kroz zlatna vrata prošao i mađioničar Big Lale. Binom se prošetala i bosanska manekenka Emina Hamzabegović, zatim Danijel Alibabić, pevač crnogorske grupe „No Name", koji je dobio nekoliko zvižduka. Na oduševljenje publike, posebno dečice, u kuću je ušetala i Goga Sekulić koja je dobila najveći aplauz večeri, a muškarci u publici su prosto odlepili za njenom crnom providnom haljinom koja je otkrivala gaćice, kako kaže u pesmi. Posle Goge, pistom se prošetao Ognjen Ivanović, maneken, koji je svojom pojavom oduševio sve pripadnice lepšeg pola (jedna ga je čak zaskočila na bini). Slikarka Zorica Jocić-Šuica je svojom tigrastom izdanjem bila još veće iznenađenje od Big Laleta, a ovacije publike dobio je poslednji ukućanin, urnebesni voditelj Dragan Marinković Maca.

Prvi sati u kući Velikog brata

Pred kamerama se prvi skinuo Saša Ćurčić, koji je opušteno sedeo u roze gaćama, a oko četiri sata ujutru Marta i Danijela skinule odeću i uskočile u bazen. Uskoro su im se pridružili pevač Danijel i maneken Ognjen koji je još na početku večeri bacio oko na Danijelu. Ukućani su potom igrali pantomime, a Veliki brat im je na početku priredio i ekskluzivnu gozbu, te su pri ulasku imali priliku da popiju i malo šampanjca i piva.

Nedelja ujutru, prvi ustaje Maca. Svi se polako bude i suočavaju se sa neobičnom spravom zvanom šporet. Poznato je da poznate ličnosti nisu baš lude za kuvanjem, izuzimajući kuvara Big Laleta. I dok muškarci istrčavaju svoje prve krugove u dvorištu, dame pričaju o muškarcima. Goga Sekulić je otkrila da je u srećnoj vezi sa jednim gospodinom iz Južnoafričke Republike, a Olja je ispričala pikanterije iz svoje trogodišnje veze: „Ja sam konzervativna osoba. Mnogo sam ljubomorna, moj muškarac da ide u kafanu, nikako. Nešto kasnije, Gogi je „Veliki brat" priredio i malo iznenađenje... Veliki gozbu za njenu slavu „Đurđevdan". Dok su ukućani pevali „Đurđevak zeleni...", Đani i Emina su se posvađali oko toga ko će prati sudove.

Kako su reagovali prijatelji

Ukućanima je bilo zabranjeno da pričaju o svom učešću u „Velikom bratu", pa su njihovi prijatelji bili veoma iznenađeni kada su ih videli u kući Velikog brata.

- Goga nam je rekla da ide na poslovni put u Cirih. Kada sam videla da ulazi u kuću nisam bila mnogo iznenađena jer se od nje tako nešto i moglo očekivati. Ne znam kako će se uklopiti jer ti ljudi ne odgovaraju njenom senzibilitetu. Znam da će sa Oljom biti u super odnosima. A muškarac? Ne verujem da bi joj se neki svideo. Ona voli moćne muškarce, a takvi ne bi imali vremena da uđu u kuću - kaže Marija Lazić, Gogina menadžerka i bliska prijateljica.

A kako je reagovao fotograf Nenad Marjanović kada je svog drugara Peđu D Boja video u kući:

„Prijatno me je iznenadio, al’ baš je ispao šmeker. Ma, super će se on snaći u kući. Već vidim da će se združiti sa glumicama Martom i Danijelom. A devojke? Naravno da će ih muvati, pa već je počeo", priča kroz smeh Marjanović.

Umetnica Tatjana Olujić, najbolja drugarica Zorice Jocić-Šuice, ispričala je za „Blic" ponešto o svojoj drugarici.

- Zorica voli popularnost i ovako nešto liči na nju. Mogu samo da kažem da ukoliko joj neko stane na žulj ume da bude opasna... Samo da se malo opusti i krenuće ona u akciju...

Kada smo Slavici Himić, drugarici Danijele Vranješ, ispričali da je maneken Ognjen Ivanović već bacio oko na njenu prijateljicu, ona je rekla:

„Biće uzbudljivo i zanimljivo. Danijela ima specifičan šarm koji će se mnogima svideti. Ako joj bude zanimljivo, ostaće u kući, u suprotnom, vratiće se u 'Bitef’ i igrati predstavu u kojoj tumači glavni lik".

Marta Keler

Glumica Marta Keler ima 31 godinu, a postala je poznata nakon što je kao petnaestogodišnjakinja odigrala glavnu ulogu u filmu „Virdžina" Srđana Karanovića. Igrala je Stevana. Osvojila je prestižnu nagradu „Feliks" za tu ulogu, ali nikada nije uspela da upiše FDU. Danas igra u Pirotskom narodnom pozorištu.

Predrag Jovanović

Muzičar Predrag Jovanović, alijas Peđa D Boj, ima 58 godina, a muzičar je od 14. Veliki hobi mu je klabing, kao i koketiranje, odnosno uzimanje brojeva telefona devojkama. Postao je slavan osamdesetih godina sa bendom „The Boys" i hitom „Jugoslovenka". Nisu ga primili u JNA, pa je otišao u Pariz. Danas je srećno oženjen i ima četvoro dece.

Olja Karleuša

Folk pevačica Olgica - Olja Karleuša ima 26 godina i dolazi iz Beograda. Postala je poznata pesmom „Žene lavice", a ističe da nije sestra od tetke Jelene Karleuše. Završila je Pravno-birotehničku školu, počela da studira Pravni fakultet, pa odustala zbog karijere. Voli da sluša Zdravka Čolića dok čita „Alhemičara". Već tri godine je u srećnoj vezi.

Saša Ćurčić

Bivši fudbaler Saša Ćurčić ima 35 godina. Preko OFK Beograda i Partizana obreo se u Engleskoj, gde je igrao za Bolton i Aston Vilu. Karijeru je završio 2001. Poznat kao ljubitelj noćnog života, družio se sa zvezdama svetskog šou biznisa, a najdraži poklon je šešir koji mu je dao Denis Rodman.

Danijela Vranješ

Glumica Danijela Vranješ ima 32 godine i rođena je u Sremskoj Mitrovici. Završila je Fakultet dramskih umetnosti, voli da peva i pleše. Hobi su joj joga, trčanje i šetnja sa psom. Voli pikantna jela. Postala je poznata filmom „Ona voli Zvezdu". Slikala se za „Plejboj".

Big Lale

Mađioničar Lazar Antić, alijas Big Lale, ima 55 godina. Po struci je majstor za meso, završio je šesti stepen prerade mesa, bavio se kobasičarstvom, ali je bio i berberin i frizer. Mađioničar od 12. godine, tokom karijere upoznao mnoga velika filmska imena, bio je veliki prijatelj sa Minimaksom.

Emina Hamzabegović

Manekenka Emina Hamzabegović bila je 2004. godine najlepši model Bosne. Studira farmaciju u Sarajevu i želi da se bavi naučnim istraživanjima. Ima 25. godina, vaga je u horoskopu, a rođena je u Tuzli. Snimila je reklamu za „Sinalko", voli da gleda emisiju „Sve za ljubav" i da sluša Maraju Keri.

Danijel Alibabić

Pevač Danijel Alibabić najmlađi je član podgoričke grupe „No nejm". Devetnaestogdišnjeg muzičara prijatelji zovu Dačo, a postao je poznat nakon što je sa grupom „No Name" pobedio na „Evropesmi", da bi na „Evroviziji" zauzeli sedmo mesto sa pesmom „Zauvjek moja". Uzor mu je Eros Ramacoti.

Goga Sekulić

Folk zvezda Gordana - Goga Sekulić pre 32 godine rođena je u Pljevljima. Završila je višu poslovnu školu, a do sada je izdala pet albuma. Sa poslednjeg aktuelan je hit „Gaćice". Tužila magazin „Plejboj" jer su nepoznatu razgolićenu devojku na slici predstavili kao Gogu Sekulić. Na sudu dobila milion dinara. Obožava Daru Bubamaru.

Ognjen Ivanović

Maneken Ognjen Ivanović dolazi iz Beograda i ima 25 godina, Karijeru je započeo u modnom studiju „Klik", zatim je radio u agencijama „Foks" i „Selekt". Pojavljivao se u spotovima Ksenije Mijatović, Mine Kostić, grupe „Zana", Tijane Dapčević... Završava sportsku akademiju, voli da čita Momu Kapora, trenira karate već 13 godina.

Zorica Jocić-Šuica

Beogradska umetnica Zorica Jocić-Šuica ima 57 godina. Bavi se slikanjem, vajanjem, ali radi i kao modni dizajner. Redovni je posetilac modnih dešavanja na koje ide sa Tatjanom Olujić. Modni žiriji je često proglašavaju za najgore obučenu osobu. Vežba jogu, sluša klasiku, divi se Mileni Pavlović-Barili. Razvedena je već deset godina.

Dragan Marinković Maca

Voditelj Dragan Marinković Maca je prvo želeo da bude lekar, ali mu ocene nisu dale, bio je i konobar, fizioterapeut, pa se na kraju obreo na Akademiji scenskih umetnosti, koju je i završio. U voditeljski posao je zakoračio pre pet godina, prvo kao urednik i voditelj na TV OBN, a zatim i na TV „Pink BiH". Trenutno vodi kviz „Ruski rulet" na „Pinku".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.