Pecali su u moru, kada se pored čamca pojavio ogromni KIT - i došao je da moli za POMOĆ! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Maj.2020, 13:57

Pecali su u moru, kada se pored čamca pojavio ogromni KIT - i došao je da moli za POMOĆ! (VIDEO)

Reakcija vredna divljenja.

Dvojica pecaroša u Sidneju, Australija, su uživala u lepom danu dok su lovili ribu, a onda su uočili nešto neobično pored svog brodića. Shvatili su da se pored njih nalazi ogromni kit. Odlučili su da bolje pogledaju ovu veličanstevnu životinju, jer se kitovi retko viđaju u tim krajevima.

Zahvaljujući toj odluci, pronašli su ribarsku udicu zakačenu u njegovim ustima, zajedno sa plastičnom kesom. Životinja je izbacila svoju glavu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz vode i na taj način tražila pomoć, a ovi divni ljudi su odlučili da joj pomognu i spase je.

Snimak je nešto stariji, ali i dalje privlači pažnju na Internetu zbog jedinstvenog trenutka, pa ako ga do sada niste videli, pogledajte:

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.