Patio je zbog izgleda: Evo zašto se Džordž Majkl poslednjih godina krio od javnosti

Izvor: Blic, 27.Dec.2016, 19:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Patio je zbog izgleda: Evo zašto se Džordž Majkl poslednjih godina krio od javnosti

Poslednjih pet godina svog života Džordž Majkl retko se viđao sa ljudima, i izbegavao je pojavljivanje u medijima i javnosti, navodno jer je bio zabrinut zbog svog izgleda i viška kilograma.

Poslednji put je viđen na Badnje veče, dan pre nego što je preminuo. Posmatrao je proslavu praznika u dvorištu crkve koja se nalazi u blizini njegovog doma u Oksfordširu. Te večeri nije otišao na ponoćnu misu u lokalnu crkvu, za razliku od prethodnih godina. Na Božić pronađen >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je mrtav u svom domu.

U godinama koje su prethodile njegovoj smrti, redovno ga je viđao samo pevač Dejvid Ostin, kojeg je poznavao od detinjstva, a s vremena na vreme posećivale su ga i sestre Melani i Jioda. Britanski mediji pišu da se pevač povukao iz javnosti jer nije bio zadovoljan svojim izgledom.

- Džordž je bio perfekcionista, oduvek, ali poslednjih godina totalno je izgubio samopouzdanje - tvrdi izvor iz njegovog menadžmenta, te dodaje da je bio zabrinut zbog viška kilograma. Nisu mu se dopadali ni ožiljci na glavi i vratu, posledica saobraćajne nesreće u kojoj je učestvovao 2013. godine.

Iako je smrt došla iznenada, oni koji su pevaču bili najbliži kažu da je Džordž imao brojne zdravstvene probleme, za koje se veruje da su izazvane dugogodišnjom upotrebom narkotika.

Godine 2014. iz nepoznatog razloga mu je pozlilo, nakon čega je hitno prevezen u bolnicu, gde je proveo nekoliko dana. Članovi porodice kažu da je posle toga godinu dana proveo u klinici u Cirihu, u kojoj mesečni boravak košta preko 200 hiljada evra, kako bi se izlečio od zavisnosti od narkotika.

Navodno je upravo to razlog što se iz Londona preselio u mirniji Oksfordšir. Komšije kažu da su ga retko viđale i da je bio veoma stidljiv. Prijatelji iz prestonice žalili su se da se ni sa kim nije viđao.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.