Parovi: Pijane Alka Vuica i Ceca Kitić vređale takmičare

Izvor: Dzungla.org, 13.Feb.2012, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parovi: Pijane Alka Vuica i Ceca Kitić vređale takmičare

Bezazleno tračarenje i ćaskanje u kuhinji luksuzne vile rijalitija „Parovi' najednom su, uz svesrdnu pomoć alkohola, prerasli u haotično stanje, svađe, prepirke, bauljanja po podu i oštar sukob između Alke Vuice i Cece Kitić sa jedne i njenog supruga Milana sa druge strane.

Naime, vidno pripita Alka počela je da vređa sve oko sebe, a njoj se pridružila i pijana >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << Ceca, koja se po običaju odmah posvađala sa svojim suprugom Milanom. Alka i Ceca su prvo galamile, zatim psovale i vređale.
Vrhunac „genijalnih' izjava, koje nisu imale veze ni sa temom rasprave, dostignut je kada se najbolja rukometašica sveta okrenula ka Alki i rekla:

- Ja sam bre Titova pionirka!
Pevačica je „drugarici pionirki' salutirala:
- Smrt fašizmu, sloboda narodu!
Pošto se sa drugaricom po flaši složila u ljubavi prema najvećem sinu naših naroda i narodnosti drugu Titu, vidno pripita Kitićka je izašla u baštu i ničim neizazvano počela da viče na svog supruga Milana, koji je pokušavao da smiri situaciju govoreći da stiša ton.

Kao obično, bučnu i bahatu Cecu nije je zanimalo šta Milan govori, već je pritrčala Alki koja je došla kod njih u baštu da zapali cigaretu, pa je, onako, sestrinski izljubila.
U jednom trenutku, od pijanstva, iz čista mira Alka Vuica se stropoštala na pod. Tada je Milan video da je „dara prevršila meru', pa je počeo da viče na Cecu, upozoravajući je da „povuče kočnicu', ali se u raspravu uključila Alka i uhvatila Milana za ruku, stavljajući se u zaštitu svoje nove drugarice.
Ostali učesnici, koji su se držali po strani, bili su zgroženi ponašanjem ove dve takmičarke.
(Izvor: Press)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.