Paris može li kraća haljinica?! (VIDEO)

Izvor: S media, 25.Sep.2011, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paris može li kraća haljinica?! (VIDEO)

Paris Hilton sve teže privlači pažnju u Holivudu gde joj je nedavno otkazan njen novi rijaliti, pa se uputila u Bolivud. Paris ovih dana boravi u Indiji gde predstavila svoju novu kolekciju torbica. Na zabavi povodom predstavljanja kolekcije, bogata naslednica se pojavila u ultrakratkoj, prozirnoj haljinici koja joj je jedva pokrivala zadnjicu.

U prilično konzervativnoj Indiji gde neke od zvezda na crveni tepih često dolaze u tradicionalnom sariju, ovo je bio prilično hrabar potez >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Paris Hilton. Ali, jednako provokativno obukla se i mlada bolivudska glumica Bipaša Basu koja je pozirala s Paris, dok su njene starije koleginice došle u dugim, svečanim haljinama.

Paris Hilton se oslobodila "okova"!

Niki Hilton raskinula četvorogodišnju vezu

Paris Hilton: Uvređena pitanjem prekinula intervju!

Indijski mediji javljaju da Paris Hilton nije u Bolivudu privukla veliku pažnju. Navodno je na svoj parti pozvala velike zvezde indijske filmske industrije, ali pojavilo se tek troje poznatijih glumaca. Neki od njih su čak i na Tviteru najavili da neće doći, jer imaju pametnija posla. Uprkos tome, Paris ima velike planove u toj zemlji, jer pregovara o snimanju filmova ili televizijskih projekata.

- Dobila sam mnogo poziva od različitih producenata u Indiji. Ovde ću raditi mnogo projekata i jako sam uzbuđena, izjavila je Paris, a prenosi Index.hr.

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekratka haljinica Paris Hilton

Izvor: CrveniTepih.com, 26.Sep.2011, 00:45

Paris Hilton, sve teže privlači pažnju u Holivudu gde joj je nedavno otkazan njen novi rijalit šou, pa se uputila u Bolivud. Paris ovih dana boravi u Indiji gde predstavila svoju novu kolekciju torbica 'Paris Hilton Handbags'. Na zabavi povodom predstavljanja kolekcije, bogata se naslednica pojavila...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.