Izvor: Blic, 22.Jul.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Paris Hilton blokirala saobraćaj

Paris Hilton blokirala saobraćaj

Bogatašica Paris Hilton svakog dana na nov način iznenadi javnost. U Holivudu je uspela da izazove saobraćajni kolaps pošto je vozila presporo. Policajac Rudi Asavedo ju je pustio bez kazne, jer na alko-testu nije pokazivala znakove pijanstva. Možda je trebalo da urade i narko-testove.

Ešli Simpson promoter intimnog veša

Ešli Simpson, sestra zanosne Džesike Simpson, pokazala se kao ekspert za intimni veš >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kompanije 'Victoria’s Secret'. Ona će biti promoter njihove nove modne linije 'Pink'.

Brižit Bardo se seli u Švedsku Legendarna francuska glumica Brižit Bardo namerava da se preseli u Švedsku, jer misli da će tamo uspešnije moći da se bavi pravima životinja. Izjavila je da se oseća puno bližom švedskoj osećajnosti nego francuskoj bezosećajnosti.

Festival domaćih di-džejeva - 'Ovo je moj grad' na 'Tašu'

Muzički festival 'Ovo je moj grad' od 24. do 27. avgusta održaće se na stadionu 'Tašmajdan' u Beogradu. Ovaj festival se u Beogradu održava već šest godina i poznato je da na njemu nastupaju najbolji domaći di-džejevi iz svih sfera popularne elektronske muzike. Iz godine u godinu 'Ovo je moj grad' je sve posećeniji festival, na kojem se svakodnevno zabavlja preko 2.500 ljudi. A svakog dana ima za svakog ponešto - jedan dan možete uživati u kvalitetnom zvuku istaknutih domaćih haus di-džejeva, drugog dana u muzici majstora za gramofonima koji puštaju tehno, zatim dramenbejs... Ovaj festival su obeležili nastupi di-džejeva Marka Nastića, Dejana Milićevića, Flipa, M.K.D.S.L., Buce...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.