Izvor: Blic, 05.Jul.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parada

Parada

Čovek, shvativši da su mu sve tri ćerke lezbejke, očajnički zaurla:

- Pa, dobro, majku mu, voli li iko u ovoj kući k....?!

- Ja, tata - odgovori mu sin.

Ovaj vic se najčešće pričao iz kulisa jednog letnjeg festivala na kom su, pored ostalih, učestvovali i brat i sestra, oboje naklonjeni svom polu.

Izgleda da se priprema parada. Ali ne gej, već hetero. Da, da, dragi moji, malobrojni heteroseksualci >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa estrade (i ne samo estrade) rešili su da se javno bore za svoja seksualna opredeljenja.

Muškarcima koji vole žene i ženama koje vole muškarce preti izumiranje. Proći će gore od dinosaurusa ako pod hitno ne osnuju udruženja i nevladine organizacije i ne izbore se za svoje, već manjinsko, seksualno opredeljenje.

Na najvažnijim punktovima u šoubiznisu nalaze se homoseksualci. Postali su mejnstrim. Na put do zvezda propuštaju prvo svoje. Siroti heteroseksualni muškarci, početnici na estradi, dovijaju se kako znaju i umeju: farbaju kosu, mažu puder, depiliraju grudi i utanjenih glasića vrckaju guzom ne bi li pristupili taboru već odlično organizovanih homoseksualaca. Nekima i to prođe, ali većina mora da se sagne po propusnicu. Tako izgleda inicijacija.

Svakodnevno se dele nove propusnice. Osipa se heteroseksualno društvo. Ako se još neko vreme bude odlagala heteroparada, bojim se da će na nju izaći samo tri člana: dva organa reda i jedan jedini muškarac koji se nije sago. Zbog išijasa, verovatno.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.