Parada hitova Brajana Ferija

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 02:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Parada hitova Brajana Ferija

Britanski pevač Brajan Feri, podjednako poznat kao solo izvođač i vođa grupe "Roksi mjuzik" nastupio je po treći put u poslednjih pet godina u Beogradu, ovog puta u «Areni» kako bi promovisao svoj novi solo album "Olympia" objavljen prošle godine.

Više od šest hiljada obožavalaca njegovog lika i dela bilo je oduševljeno dvočasovnim izvođenjem hitova kao što su: ”I Put a Spell on You”, “Slave to Love”, “Don’t Stop the Dance”, “If There Is Something”, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << “Make You Feel My Love”, “You Can Dance”, “Alphaville”, “Let’s Stick Together”, “Love Is the Drug”... ali i pesama kao što je «Like a Huricane» kolege Nila Janga... Odličnu svirku pratio je i fenomenalan zvuk pa je ugođaj bio potpun.

Sergej peva na koncertu u čast "Indeksa"

Balašević nastupa u "Madlenianumu"

Ferijev pomalo načet i na momente iscrpljen glas majstorski su pokrivali prateće pevačice i 14-člani bend, među kojima je za bubnjevima bio i njegov sin, a nastup je bio podeljen u dva dela, s kraćom pauzom, kao na koncertima klasične muzike.

Inače, britanski pevač je trebalo da 28. aprila nastupi u Beogradskoj areni, ali ga je bio odložio za septembar (kao i nastupe posle njega u Evropi) zbog višednevnog lošeg zdravstvenog stanja. Čini se da se nije sasvim oporavio, ali većini publike to nije previše smetalo, jer želela je da vidi slavnog Ferija na delu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.