Panično je zvala upomoć zbog ČUDNOG STVORENJA NA GRANI! Kad je stigla nadležna služba, nastao URNEBES

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Apr.2021, 14:30

Panično je zvala upomoć zbog "ČUDNOG STVORENJA NA GRANI"! Kad je stigla nadležna služba, nastao URNEBES

Slučaj za nevericu!

Pripadnici Društva za zaštitu životinja iz Krakova prilično su se zbunili kada su u utorak dobili poziv očajne i od straha izbezumljene žene. Uznemirenim glasom im je kazala da ceo komšiluk već dva dana ne otvara prozore jer nekakvo stvorenje vreba s drveta i preti da im uđe u kuće.

Pokušali su preko telefona da otkriju o čemu je reč, ispitivali gospođu da možda nije u pitanju kakva ptica, ali prestravljena dama uporno je tvrdila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da posmatra nešto daleko opasnije. U jednom trenutku je čak pretpostavila i da je u pitanju laguna (mislila je na iguanu), pa su službenici dojurili nakon što se napokon pribrala i dala im adresu.

Z cyklu "Z pamiętnika inspektora" - relacjonuje inspektor Adam. - Przyjedźcie i go zabierzcie! – w głosie dzwoniącej...

Posted by KTOZ Krakowskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami on Уторак, 13. април 2021.

Mislili su putem da ono što žena tvrdi čak i nije nemoguće, jer se i u prošlosti događalo da vlasnici izbace iz domova egzotične ljubimce, ali srećom, ovoga puta to ipak nije bio slučaj.

"Predator" sa drveta, doduše, zaista ih je dočekao, ali čitavo društvo je prasnulo u smeh kada ga je ugledalo. Ispostavilo se da nije ni agresivno ni otrovno, da je u pitanju jedan običan kroasan - francusko pecivo koje je neko nekulturan naprosto bacio kroz prozor.

Neobičnu zgodu su prepričali na Fejsbuku i priložili fotografiju nesuđene "lagune".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.