Pamela Anderson tužla bivšeg dečka

Izvor: S media, 13.Feb.2011, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pamela Anderson tužla bivšeg dečka

Plejbojeva "zečica" i glumica tužila je bivšeg dečka od kojeg traži milion dolara odštete jer joj nije obezbedio stan, koji je obećao pre nekoliko godina.

Pamela Anderson je 2006. pristala da reklamira građevinsku kompaniju njenog tadašnjeg dečka, Lorensa Halijea, koja je u Las Vegasu gradila luksuno naselje. Prema tvrdnjama zvezde serije "Čuvari plaže", Lorens joj je obećao stan, koji ona nikad nije dobila, pa je sada odlučila da obećanje "ispuni" na sudu.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << saznanjima američkih tabloida, Pamela u tužbi tvrdi da joj je Halije obećao milion dolara ako njen stan ne bude završen u planiranom roku.

S obzirom da su njih dvoje bili u vezi sve do prošle godine, rok je konstantno pomeran, a Pamela je sada odlučila da tome stane u kraj.

Prvo saslušanje bi trebalo da bude obavljeno krajem meseca.

(Beta)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.