Pali me inteligencija! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Avg.2018, 05:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Pali me inteligencija!" (FOTO, VIDEO)

Misica i glumica danas slavi rođendan, čestitajte joj!

Mis Šri Lanke 2006. godine koja je nakon toga postala zvezda Bolivuda, Džaklin Fernandez, danas puni 33 godine.

Diplomirala je masovne komunikacije na Univerzitetu u Sidneju, a nakon kratke voditeljske karijere na Šri Lanci, posvetila se modelingu i isplatilo joj se!

Pobedila je na izboru za Mis Šri Lanke 2006. godine, pa zbog popularnosti koje joj je to donelo njena karijera je krenula u pravcu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << glume. Glumila je lepu Džasmin u filmu "Aladin", kao i u filmovima "Murder 2", "Race 2" i "Race 3".

"Pali me inteligencija", rekla je jednom prilikom u intervjuu kada su je pitali šta je privlači kod muškaraca, pa joj je verovatno zato za oko zapao princ Bahreina, Hasan bin Rašid Al Kalifa, sa kojim se zabavljala od 2008, pa do 2011. godine. Nakon toga je kratko bila u vezi sa rediteljem Saidom Kanom, ali je i posle ovih ljubavnih veza u jednom intervjuu istakla da misli da nikad nije bila zaljubljena.

Indijka je Mis sveta (FOTO, VIDEO)

Često je bila na listama prestižnih magazina među najlepšim i najseksepilnijim ženama sveta, a u septembru ove godine izlazi njen najnoviji film "Drive".

Pogledajte njen nastup sa izbora za mis Indije ove godine:



Izvor: YouTube/Dzigger

A, ovako "meša" za potrebe filma!



Izvor: YouTube/T-Series

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.