Pala u nesvest zbog haljine! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 22.Maj.2019, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pala u nesvest zbog haljine! (FOTO, VIDEO)

Zvezda filma "Grdana" El Fening, pala u nesvest na festivalu u Kanu

Glumica El Faning (21) onesvestila se u ponedeljak uveče na večeri "Šopar trofej", na filmskom festivalu u Kanu, jer joj je haljina bila preuska.

Direktor festivala Tjeri Fremo je predstavljao glumca Fransoa Sivila, kada je Faningova kolabirala i pala sa stolice.

Sedela je pored sestre Dakote Faning, koja joj je pomogla da ustane, baš kao i Kolin Firt koji je sedeo u blizini i pružio pomoć >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << onesvešćenoj glumici.

View this post on Instagram

Oops, had a fainting spell tonight in my 1950’s Prada prom dress but it’s all good!! #dresstootight #timeofthemonth

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on May 20, 2019 at 3:55pm PDT

El se kasnije oglasila na "Instagramu" rekavši da se oseća dobro i da je njena "Prada" haljina za maturu iz 1950. godine jednostavno bila preuska.



Izvor: YouTube/Watchit Entertainment

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Sve za lepotu: Glumica se ONESVESTILA zbog PREUSKE HALJINE (foto)

Izvor: Story, 22.Maj.2019

Američka glumica El Fening (21) onesvestila se u ponedeljak uveče na večeri “Šopar trofej”, na filmskom festivalu u Kanu, jer joj je haljina bila preuska. Direktor festivala Tjeri Fremo je predstavljao glumca Fransoa Sivila, kada je Faningova kolabirala i pala sa stolice. Sedela je pored sestre...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.